Voksne

Mange mennesker lytter ikke til deres indre stemme, fordi den har det med at gemme sig et lag længere nede end hverdagsbevidstheden. 
Men - vi kender alle sammen aha-oplevelser, hvor vi pludselig forstår tings sammenhæng i et glimt. En sammenhæng som vi har spekuleret over i lang tid, står pludselig klar for os. Aha-oplevelser kan minde om den fornemmelse man får, når man begynder at lytte til sin indre stemme og bruge den. I stedet for at vende sig mod ydre svar, i stedet for at læne sig op ad eksperters domme og autoriteters udtalelser, begynder man at navigere fra det sted, hvor ens visdom har sæde. Man bliver forbundet med sin oprindelige kilde, som blandt andet er det sted, hvor man har alle svarene selv.

Og det sted hvorfra energi og kærlighed flyder rigeligt og ubesværet.  
 
Alle kan lære at lytte til deres indre stemme, og alle kan skabe kontakt til deres oprindelige kilde. Når du lytter og har kontakt, bliver du leder af dit eget liv.
 
Hvis du har brug for at lære at lytte og skabe kontakt, vil jeg gerne hjælpe dig, gennem samtaler og øvelser.

Frygt ikke, at det kommer til at gå ud over andre. Dine omgivelser mister ikke din kærlighed og dit nærvær, men vil lidt efter lidt opleve dig som mere oprigtig og ægte, og nyde godt af den gode energi du spreder omkring dig.
 
At lytte til og leve i dyb kontakt med din indre stemme kan afhjælpe følelser af mindreværd og afmagt samt mindske irritabilitet, overvægt, stress og depressive tendenser.
openhearts | Stubbekøbingvej 87 A, 4840 Nørre Alslev  | Tlf.: 40158485 | charlotte@openhearts.dk