Helbredende tanker og meditation, taknemlighed, velsignelser, visualisering, bøn

Meditation

Tanker er ikke toldfrie.
Alt hvad vi tænker, blandt andet om os selv og andre, påvirker vores energiniveau og vores immunforsvar. Vi kan opløfte vores sind, rense det, lære det at være stille, lære det at omfatte andre med nåde og tolerance. Eller vi kan ukritisk lade millioner af tankerækker fare gennem sindet hele dagen, og måske nå aftenen med en stor træthed over at have haft tankerne alle mulige og umulige steder henne. Eller med en stor frustration over at have tænkt dårligt om medmennesker, som dybest set ikke rummer større fejl, end vi selv gør. Tanker der kører på kryds og tværs uden pause kan sløre lyden af den indre stemme.

Har du lyst til at få hjælp til at finde stilheden inden i dig selv, kan jeg hjælpe dig i gang med enkle meditationsøvelser. Og du behøver ikke sidde stille med lukkede øjne for at meditere, mange andre metoder er mulige.
Ligeledes kan jeg hjælpe dig i gang med at blive bevidst om eventuelle negative tankerækker og hjælpe dig med at forvandle disse til helbredende tanker.
De negative tanker du har om dig selv, og måske har haft helt fra barndommen, rummer ofte værdifulde oplysninger om potentielle udviklingsmuligheder. De kan vise sig at være en sand skattekiste.
 

Taknemlighed, velsignelser, visualisering, bøn

At udøve aktiv taknemlighed, at velsigne andre og deres processer, at visualisere egne ønsker, at bede - er kraftfulde redskaber. Har du lyst til at bruge  den kraft i din dagligdag, hjælper jeg dig i gang. Du vil blive forbløffet over virkningen.
 
openhearts | Stubbekøbingvej 87 A, 4840 Nørre Alslev  | Tlf.: 40158485 | charlotte@openhearts.dk